BİNGÖL / MERKEZ - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Adres
BAHÇELİEVLER MAH. YENİ CAD. ATATÜRK İLKÖĞRETİM ANA OKULU NO: 19/1 MERKEZ / BİNGÖL
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Misyonumuz; Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli ve manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :şuan tekli
Doğal Gaz
Ulaşım
Şehir merkezinde olduğu için ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Şuan 100.yıl orta okulunun binasını kullanıyoruz. Yeni okul binamız bittiğinde kendi binamıza taşınacağız.
Bahçelievler Mahallesi Bingöl
İl Merkezi
Futbol, Voleybol ,
stem sınıfı
Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, eTwinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
eTwinning Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur. Bazı öğretenlerimiz eTwinning projeleri yürütmektedir.